loading ...
UTAZÁSTERVEZŐ
FEDEZD FEL
 
CSODÁLD
Utoljára feltöltött kép
recept1.jpg
tovább a képekhez
A hét fotója
10661881_727567090653593_5880111138160088156_o.jpg
még több ajánlott kép
FOGLALJ
Szállást vagy programajánlatot keresel, de nem tudsz dönteni? Szeretnéd megtudni hol vannak még szabad szálláshelyek! Ne vesztegesd az idődet, fordulj hozzánk bizalommal!
Kérj ajánlatot egyszerre több szállásadótól (max. 6)
Kérj kötetlen ajánlatot irodánktól
ro hu en de ×

Sóvidék-Hegyalja Kedvezménykártya

Sóvidék-Hegyalja WelcomeCard - Turisztikai Kedvezménykártya

A Sóvidék-Hegyalja WelcomeCard, turisztikai kártya által biztosított kedvezményeket azok a vendégeink vehetik igénybe akik a Sóvidék-Hegyalja Turisztikai Egyesület által üzemeltetet Turisztikai Desztináció Management rendszerhez kapcsolodó csatornákon ( www.sovidekiszallasok.hu,  partner oldalak, Sóvidék-Hegyalja Travel app mobil alkalmazás, Tourist Informator hálózat) keresztül foglalnak szállást.

A kedvezménykártyát, az elfogadóhelyek aktualizált listájával együtt, 3 nappal a vendég megérkezése elött küldjük ki e-mailben a szállásfoglalónak. Ugyanekkor kerül aktiválásra a Sóvidék-Hegyalja mobil alkalmazásban is, azok a vendégek akik letöltik az alkalmazást és igénybe akarják venni a kedvezményeket, elégséges ha felmutatják a beaktivált kártyát a mobiltelefonjukon.

A kedvezménykártya, melynek segítségével 5-50%-os  kedvezményeket is kaphatunk külömböző termékek és szolgáltatások vásárlásánál, csak a szálláshelyeken eltöltött vendégéjszakák után jár.

A kedvezményadó helyeket a bejáratoknál, illetve a pénztáraknál elhelyezett „SÓVIDÉKI Kedvezményadó” matricáról lehet megismerni.

A kártya névre szóló, használata nem ruházható át, a kedvezményadó helyek jogosultak a kedvezménykártya érvényességének ellenőrzésére.

A Sóvidék-Hegyalja WelcomeCard ellenőrzése az elfogadóhelyeken többféleképpen lehetséges: szemrevételezéssel vagy elektronikus terminál segítségével.

Település
Kedvezményadó helyek 1
lorem ipsum
lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor
lorem ipsum
×

loading ...